Taiwan-primarily based Mao Shen Chiang considers himself “a concrete connoisseur and an architect/artist,” as well as an ardent admirer of Scandinavian home furnishings, which he sells at his Mori/Casa showrooms. When it arrived time for Chiang to design his personal dwelling, he was lucky sufficient to locate a plot of land on the Taiwanese tropical island city of Yu-Guang in Tainan the web-site is surrounded by tall trees and borders the Taiwan Strait. The raw concrete triangular framework took Chiang 3 several years to style and design and 3 years to establish, and is now a showcase for his classy minimalism. Just one of his principal objectives was to make a house that would “last unchanged for the next century to arrive.”

Photos by Anders Hviid.

Previously mentioned: The triangle shaped household addresses a few floors and incorporates a tea ceremonial home imagined like a theatrical stage struggling with the forest. The interiors are furnished with Danish structure classics.
The entrance sign reads “Mao She,” which translates to &#8
Previously mentioned: The entrance indication reads “Mao She,” which translates to “cottage” or “hut.”
The combined dining and kitchen space occupies the ground floor, with open access to the garden. When he started planning the kitchen area, Chiang was pleased to discover the Vipp Kitchen src=
Above: The put together dining and kitchen room occupies the ground flooring, with open access to the backyard garden. When he started out setting up the kitchen area region, Chiang was happy to explore the Vipp Kitchen area 1 (he had employed the Vipp pedal bin for a long time, but figured out of the kitchen area from his daughter, Yu-Ting). “My philosophy of very good architecture is shared by the style intentions of the Vipp group to deliver simple, stunning parts that previous across generations.”
A large Vipp Pedal Bin blends seamlessly into the kitchen decor.
Above: A big Vipp Pedal Bin blends seamlessly into the kitchen decor.
A detail of the wall-mounted Vipp shelf, which can be easily repositioned if necessary.
Previously mentioned: A depth of the wall-mounted Vipp shelf, which can be very easily repositioned if needed.
The dining table, designed by Chiang, is surrounded by a suite of Hans Wegner Wishbone Chairs.
Previously mentioned: The dining table, developed by Chiang, is surrounded by a suite of Hans Wegner Wishbone Chairs.
The walls in the dining area are paneled with wood slats for a warm look. The stairs lead to the top level, which includes a guest bedroom and a traditional Buddhist chapel and prayer room.
Over: The walls in the dining spot are paneled with wooden slats for a heat glimpse. The stairs lead to the best amount, which includes a guest bed room and a regular Buddhist chapel and prayer room.



Resource connection

PAUL WALKER

PAUL WALKER

Lonely traveler, l like to explore with my camera and my laptop every part of the earth.
Previous post How to Improve Cross Cultural Communications When Hiring Outside of the U.S
Next post Elon Musk Sent (and Deleted) a Tweet at 1:20 in the Morning. It’s a Lesson in Emotional Intelligence